Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/7/3/ridanalys.se/httpd.www/templates/ridanalys20180423/functions.php on line 179

Känner du dig lycklig tillsammans med din häst?

Blir du gladare av att rida?

Vad roligt!

Då delar vi samma passion!


Ewa Lindahl-Åsberg


är en mycket omtyckt och professionell coach för både ryttare och privatpersoner.
Ewa hjälper sina ryttare att tänka annorlunda för att kunna upptäcka både sina och hästens talanger. Ewa är väldigt mjuk och inkännande och utgår i sin undervisning från dina mål och önskningar. Hon arbetar metodiskt och hela tiden med avstämningar så att ni är på samma linje. Ewa kommer att hjälpa dig att ta de där ibland obekväma stegen, men hennes sätt att undervisa hjälper dig att ta stegen med glädje och trygghet. 
Ewa är tydlig och pedagogisk i sin undervisning och som elev får du konkreta tips och hemläxor som du ska arbeta vidare med till nästa lektion.


 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Charlotte Wittbom 


är en mycket eftertraktad tränare och lärare som har specialiserat sig på klassiska metoder inom träning av hästar. Hennes många års erfarenhet och kunskaper från olika riddiscipliner gör att hon står till tjänst med sin sprudlande energi och ser till att både häst och ryttare tycker att lektionerna är både inspirerande och uppbyggande.
Att rida för Charlotte är en resa bortom sina egna gränser. En av hennes styrkor är att se var hästen befinner sig i sin utbildning och vad den behöver hjälp med, med sin pedagogik så hjälper hon dig och din häst att nå nästa steg i träningen.          

 


 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Toini Pettersson


har under de senaste snart 20 åren knuffat och puffat på tusentals ryttare för att hjälpa dem att utforska sin egen sits. Både för att ändra gamla invanda mönster men också för att upptäcka vad det innebär att rida med "osynliga hjälper". Toini har tack vare sina utbildningar och sin långa erfarenhet utvecklat ett "röntgenseende" som gör att inga detaljer lämnas åt sitt öde. Med metaforer och hands-on övningar som ibland sker avstuttet eller till häst guidas ryttaren med glädje och humor till nya insikter. Ledorden i undervisningen är:
förändra, förbättra, förfina, färädla och förvalta. För att nå förändring måste man gå utanför comfortzonen och även ett litet sittben kan ha en comfortzon men med lite tålamod, vilja och upptäckarlusta så kommer de förändringar man ibland kan behöva göra för att förfina sin sits. 


 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.